Chocotocht elk jaar te boeken van oktober t/m maart

Het wordt kouder, de dagen worden korter... maar RIB Adventure gaat beginnen met de Chocotocht. U kunt mee op onze snelle RIB boot over de mooie kronkelende rivier de Lek, varend tussen de weilanden en langs verschillende plaatsen zoals vestingstad Nieuwpoort en Zilverstad Schoonhoven tot aan de jachthaven in Streefkerk.

Tijd om op te warmen met een warme chocolademelk aan boord van de boot om vervolgens onze weg te vervolgen en nog eens extra te genieten van de omgeving en het landschap in de herfst & winterperiode vanaf het water.

De tijdsduur voor de totale tocht incl. veiligheidsbriefing is ca. 1,5 uur (prijs op aanvraag) inclusief reddingsvest en warme chocolademelk voor iedere opvarende.

Onderstaand een opsomming van belangrijke informatie:

Vertrek en eindpunt Ameide t.h.v. Lekdijk 25 (onderaan de dijk naast de boothelling), voldoende en gratis parkeerplaatsen voor uw auto. Deze tocht gaat door vanaf 4 pers. tot max. 7 pers., trek stevig schoeisel aan en pas uw kleding aan naar de weersomstandigheden. Bij extreem weer kan de tocht worden afgelast en in overleg op een andere datum gepland worden. Na een korte veiligheidsbriefing en het ondertekenen van de eigen risico verklaringen gaan we het water op. Wij raden mensen met rugproblemen, hartklachten en zwangere vrouwen af om aan de Chocotocht deel te nemen. Deelname aan de Chocotocht geschiedt geheel op eigen risico.

Route: